vineri, 27 ianuarie 2012

Ideile ce-ti vin in alb!

Vreau sa incep acest post prin a mentiona ca nu urasc zapada de obicei, dar cand am anumita treaba pe planteta, o detest din toata inima.

Acest aspect fiind lamurit, vreau sa va zic ca traim printre nesimtiti! A, asta o stiati deja, v-am exasperat pe cei 10 cititori ai mei cu aceasta idee, insa doresc sa va mai fac o mica demonstratie a nesimtirii cat si o mica sortare a reprezentantiolor acestei clase.
In primul rand, vreau sa va spun ca autoritatile au fost in cea mai proasta forma din toti anii in care a nins in Romania, in conditiile in care, pe un drum nu mai ninge de 40 de ore, nu bate vantul absolut deloc, zapada este decat tocata pe strada de masini. Nu exista anti-derapant, nu exista lama care sa functioneze, decat niste baieti care se plimba cu masinile de dezapezire degeaba. Bineinteles, ce mama naibii s-a nimerit sa ninga in ianuarie? Au stiut maiasii aia ceva cu sfarsitul lumii pe care l-au prezis pentru noi in 2012, dar sfarsitul lor nu l-au putut vedea la vremea respectiva!
In fine, nesimtirea pe care am vazut-o s-a manifestat si la nivel de populatie in conditiile in care multi n-au resit sa inteleaga ca nu se poate merge pe anumite rute, au trecut in fata si au blocat drumul ca niste idioti, ba mai mult au facut ca niste bugetari cu salarii de mizerie sa-i caute pe idioti pe acolo.
Televiziunile, au locul lor aparte in cretinitate, pentru ca au relatat neintrerupt iadul alb in direct. Nu putea sa dea cineva cu un bulgare ca un reporter era acolo ca sa-l incaseze.
Si nu in ultimul rand, cu premiul cel mai prost din curtea scolii, este prim-ministrul Boc, care a fost pe autostrada, cu incruntatul de Ministru Oprea, si pe langa faptul ca acestia isi dadeau raporturi respectiv ordine in direct in fata camerelor, Boc s-a apucat sa dea la lopata.

Penibil si totusi atat de mioritic!

Astia sunt, cu ei defilam!

Niciun comentariu: